SONY DSC

IT en Development

IT is misschien wel de meest dynamische, kennisintensieve sector van Nederland. IT is van groot belang voor de concurrentiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze professionals voegen direct waarde toe aan de technische keten waardoor u zich als klant weer bezig kunt houden met waar u voor opgesteld bent.

Finance

Aan een finance professional worden steeds hogere eisen gesteld. Hij houdt niet alleen de financiƫle huishouding van een bedrijf op orde, meedenken met de business is minstens zo belangrijk. Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan professionals die uitblinken in specifieke kennisgebieden van het financiƫle vak.

trap
financial district toronto

Sales & Marketing

Wat wilt u vandaag en morgen bereiken, in termen van klantcontact, verkoop, groei, marktaandeel en andere meetbare KPI's? Hoe haalt u meer omzet uit bestaande klanten en nieuwe markten? Welke bijdrage gaat uw marketingstrategie daar aan leveren? Onze professionals zorgen voor beweging vooruit.

Sourcing

Ondersteuning van het outsourcen en/of resourcen van uw recruitmentprocess met advies, begeleiding en capaciteit voor zowel tijdelijke als vaste invullingen op het gebied van ICT, Finance en Sales & Marketing.

verrekijker