Voor en door ondernemers.

Wij geloven dat iedere business, op ieder willekeurig moment een keus kan maken om haar klanten sneller, beter en logischer te bedienen.

Dit kan bereikt worden door te werken met uitstekende mensen en het integreren van de beste producten, diensten en processen die op dit moment op de markt beschikbaar zijn.

U heeft als organisatie mensen nodig om u doelstellingen te bereiken. Een mooie uitdaging, maar het vinden van passende en goede kandidaten is een tijdrovende bezigheid en inmiddels een gespecialiseerd vakgebied geworden waarbij focus op de vacature(s), inzicht in de kandidatenmarkt en snelheid van handelen noodzakelijk zijn om de juiste kandidaten te vinden.

Wescon Sourcing kan u hiein ondersteunen of u zelfs het gehele recruitmentproces uit handen nemen. Wij zijn een wereldwijd opererend sourcing- en recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden en benaderen van kandidaten. Wij werken voor startups tot aan grote corporate organisaties.

Hoe

Wij streven naar een langdurige samenwerking waarbij wij samen met u kijken naar een juiste verdeling van korte en lange termijn doelstellingen.

Hierbij bieden wij een full service recruitment dienstverlening die op uw wensen afgestemd zal worden.

Ondersteund door recruitment, consultancy en training zijn wij niet alleen van toegevoegde waarde in het aanbieden en overnemen van processen, maar kunnen wij u ook begeleiden in het duurzaam implementeren van deze processen binnen uw organisatie.